miércoles, 17 de diciembre de 2008

Vistes del sector de l'ermita, un dels sectors que sortirà més guapo de la zona, es tracta d'un sostre petit amb placa plena de forats i sortida de romos amb mantels.

Sector de l'ermita, placa de forats amb sortida de romos a l'estil fonten.



Sector de l'ermita, un dels blocs que sortiran més guapos de Montroig, es tracta d'una aresta de romos, bastant llarga, a l'estil Cogul.

3 comentarios:

Alnomar dijo...

blocs macos, l'altre dia vaig fer una escapada a veure els blocs. Només em va donar temps per veure els de l'ermita. Tenen bona pinta, no els vaig tastar.
Per anar als altres sector, es deixa el cotxe a l'area de pignic o es continua per la pista endavant? si es deixa a l'area de pignic, després quin camí agafar? el que porta al pou aquell que hi ha i la casa aquella en la roca? o la pista?

gracies

Blocantarraco dijo...

Ei hola, per anar als altres blocs on estan la majoria, és té que anar a la vall que hi ha al darrera, pots anar desde els blocs de l'ermita, abans de desviar-te al pi on està el pessebre, has de seguir el camí de les fites grogues, pujaràs una mica i després tornaràs a baixar fins arribar a la part esquerra de la vall (més o menys a l'alçada del sector C).
Però si vols anar directament als blocs de la vall lo millor és pujar per la pista, deixant el cotxe a l'àrea de picnic, i puges caminant per la pista ample d'uns 3 m., i al cap d'uns 10 minuts de pujada arribaras a la vall (als sectors A i B), després cap a l'esquerra i dreta de la vall aniràs trobant sectors.
Per cert els blocs de l'ermita són dels més nous, per tant, segur que algun canto o sortida estarà una mica bruta, però és com tot, una mica de raspall i amunt, això també passa amb sectors antics de la vall que s'han de raspallar, ja que molts blocs no estan repetits desde fa anys.
Vinga a tibar força i un salut

Blocantarraco dijo...

Ei per cert, si vols, el dia que pugis enviam un e-mail al veroninos@hotmail.com, i t'ensenyo els guapos.

Aparriau