martes, 24 de febrero de 2009

Alcañiz futura fuerza motriz

Dices tú de mi... (segona part), visita a la zona de bloc d'Alcañiz, el que hem va sorprendre és la quantitat de blocs que hi ha per obrir, la primera sensació que et dona és que et trobes en un mar de blocs, miris cap a on miris veus algun bloc que et crida l'atenció. La roca és arenisca marró, idèntica a la del blocs de Lleida, i el tipus d'escalada bastant similar, de fet hi ha moments en el que penses que estàs al Cogul. Hi ha sectors com el de Sta. Barbara que estan força bé.
A la foto d'adalt al sector Pueyos. Maikel
Blocs amb formes capritxoses, arestes i romos, del mateix sector Pueyos.
Inclús podem trobar algun desplom, com és el cas del sector Paridera, a la foto al bloc Republicano, on el pas xungo és aguantar una revinguda a lo jabalí...
Una altra foto, del mateix sector, però al bloc Maki, bastant dur a la sortida de bidits i romos. Aquí provant una sortida recta del bloc Republicano, que agafa un bidit amb extensió d'esquerra i et tires a un pla, i aguantar la revinguda.
Ei, aquestes últimes dues fotos tenen trampa, que és Alcañiz o Cogul?
Doncs del sector universitat del cogul, ja veieu que la roca es similar, sense dubte val la pena fer una parada a Alcañiz de camí cap a Albarracín, temps al temps, que ben segur que d'aquí sortirà una gran escola de búlder, si es continuen obrint sectors i continua el fanatisme.

No hay comentarios: