martes, 10 de febrero de 2009

Oh moun montroig...

Aquest diumenge, vam aprofitar el bon dia que feia per pujar a Montroig, feia una mica de vent, però encara així, ens vam trobar gent blocant per la zona, sembla que es reactivi la zona. Bé aquí van unes quantes fotos d'aquest dia.
A la foto d'adalt Maikel, a Un mundo feliz, antic projecte de travessia de dreta a esquerra (?), que comença assegut, i va per una vira de romos a l'estil fonten (de fet hem recorda a la Fou Rie), segurament una de les línies més emblemàtiques de la vall. (Sector J)
Un altra vista d'Un mundo feliz (?), travessia d'uns 25 moviments.
Llum i ombra a la vall, vista del sector E.
Provant una placa, Lamentation ?, del sector J.
Al bloc número 29 del sector J, placa plena de forats i regletes. Sector J
Aquí van unes quantes fotos del nou sector Y, a la zona del bosc on hi ha un petit caos de bolos de tamany mitjà-petit, però que són les delícies dels romos amb roca compacte, a la foto d'adalt a La travessia de l'alzina ?.
Sortida d'un altre bolus La ciudad de los árboles caídos ( assegut ?).
Maikel a El sistema , un espoló desplomat que surt bastant guapo.
Un altre bloc al mateix bolo de El sistema, que comença assegut i surt per uns romos, Coltan sortida recta.
Un altre bolo del mateix sector.
A veure, jo tiro per l'esquerra i tu per la dreta?, bloc Pau desesperaux.
La balade, bloc que comença assegut, bloc cinc estrelles. Una altra seqüència de la balade, en el llançament de cama, per tal de fer el mantel de sortida per la placa del mig.
Mercè tibant a un bloc, a la dreta de Lucifer
Lucifer, placa a l'estil dels blocs La imposible de fonten, regletes ínfimes i adherències de peus. (Sector Y) Maikel Foto del bloc Qualitat de vida assegut.
Un altre bolus assegut. Final de jornada al sector F, al bloc Capità Spook. Ens vam trobar amb gent de Montblanc, a la foto fent la primera d'aquest tsunami que comença a la dreta amb una fisura roma. Quin bon final de dia no?

No hay comentarios: