miércoles, 25 de febrero de 2009

Ressaca de carnestoltes a Montroig...

Diumenge passat, va ser dia de ressaca després del festival de carnestoltes, però vam aprofitar el bon dia que feia i vam pujar a la vall de Montroig. Quina sorpresa ens vam trobar, al veure tota la vall plena de gent, i es que miressis on miressis estava ple de gent a tots els sectors. A la foto d'adalt Ivan provant la Holy moly de plans que surt per la dreta, bloc eliminatori, sense agafar els forats de l'esquerra i sobretot no agafar la llastra gran d'adalt de l'esquerra, del sector F. Qui es aquest? i la bossa de magnesi on para?
Vuelaco al bloc Mamba negra...
I ara la seqüència d'encadenament del mateix bloc. Ivan
Inici del bloc Alicia expulsada al país de las maravillas, una línea bastant guapa que surt pel bloc Holy moly, sector F.
Pas mig del mateix bloc.
Sortida del bloc Alicia expulsada al país de las maravillas, per cert s'ha de vigilar de no tocar una llastra que hi ha a l'esquerra que sembla bastant perillosa.
Aquí va una seqüència de moviments de la Límite vertical, és aconsellable varis cobridors i una pila de crashpads, ja que el dinàmic a la vira de l'esquerra té una bisagra a l'estil l'Helicòpter de fonten, surt recte pel bolo.
Vuelaco...
Ivan provant la travessia Coltán del sector F, a on el pas clau consisteix en tibar de dos bidits de quarta falange que es claven bastant.
Maikel al sector de l'ermita, al bloc Esquena de bast, línea boníssima, comença en sostre per sortir per una placa de forats i sortida de romos amb mantel. Al mateix bloc Esquena de bast. Recordant els moviments d'un dels primers de Montroig, a la Dar, dar y recibir del sector C, consisteix en una entrada assegut, i dinàmic de bidit dolent amb esquerra a una vira que es fa molt, però que molt lluny, i clar després aguantar la revinguda.

No hay comentarios: