jueves, 5 de marzo de 2009

Cogul (travessia Cuatro estaciones)

Diumenge passat, dia de pluja, dia de gossos, però a dins del cap, només hi ha un pensament: realitzar una dansa de moviments, estar en contacte amb la natura, agafar aire, tranquil.litat... Queda descartada una sessió de plafó, i s'inicia un viatge a un sector nou, que bé... aquella sensació de trobar nous sectors, de veure com serà, de provar nous blocs i anar desxifrant els moviments que la roca amaga... i llavors sense més, m'atanso a la nova cova del Cogul, i al arribar-hi, se't queda la boca oberta (foto d'adalt). Encara que sigui una cova petita, impresionen les línies futuristes que hi han equipades per fer corda, però la intenció del viatge, és tastar la travessia "Las cuatro estaciones" oberta per Dani i Crish, una travessia guapa, que va pel principi de la bauma. Encara que el dia no acompanyava gens, i l'humitat relativa estigúes pels núvols, es van poguer tastar els moviments d'aquesta trave. Be water my friend. Maikel.
Part inicial de la travessia "Las cuatro estaciones", amb unes xorreres guapíssimes, en planxa desplomada, sobre roca amb microconglomerat, és una barreja entre el conglomerat de Margalef i el gres del Cogul.
Part central de la travessia "Las cuatro estaciones", amb passos llargs guapíssims sobre regletes i canto, amb peus tècnics. Queda pendent per un altre dia, si la força i les condicions acompanyanen.
Per arribar-hi a la cova, s'ha d'agafar desde la Juncosa la carretera que va cap a Torms, hi ha uns dos quilòmetres a l'esquerra, ja es veuen les sortides de les vies d'escalada.

No hay comentarios: