viernes, 5 de febrero de 2010

Regletas de vuelta




Per la darrera afluència de veïns escaladors locals(incloent futures promeses recent sortides de guarderia) m'animo a actualitzar informació:
LA MORA (TARRAGONA)

"Cultura de bloc"(foto segona) és la joguina q s'està eixugant cap x avall de tants dies q va ploure i alguna txorrera encara pot donar sustos. Una proa a dretes apta per a matar (a finals 2009 revisats els cantos q es trencaven i els q no, donat q la sortida és tsunami)Entra 2 mans bones al sostre i recorre l'espoló, ideal varios cubridors i matalassos.
"Regletas de vuelta" trav.  és la tornada de l'antiga "Travessia de las regletas", és més curta xq no té la sortida x dalt(15 mov.) però les regletes i peus són més xungos en sentit tornada.

Foto capçalera bici inici de les complicacions Regletas de vuelta





Darrer mov. difícil de la travessia a una regleta 1 falange amb considerable desplom. 15 mov. per a la tornada, 5 difícils. "Regletas ida i vuelta"(28 mov.) encara es ressisteix ( el repòs és ok)temps al temps



PD: després de publicació Mont-roig a revista Escalar, ha caigut laja llarga 8 metres q es ficaven peus final travessia Energia Vital. Sembla possible igualment, potser algo + xunga, estem en obres acondicionant el terra amb els pedrots.Això i nova trav. sector Deep Blue per un altre dia

No hay comentarios: