miércoles, 13 de junio de 2012

Montral màgic



"Todo depende de la luz, de la manera de iluminar las cosas… Todo depende de la forma, de los contornos, de las interpolaciones y de las dudas. Todo también depende de que el tiempo nos marque, de que los espacios nos den los titulares. El verdadero problema es elegir entre perseguir las sombras o resignarse a ser el perseguido. Un extraño “To be or not to be” en este casi ser, en este casi no ser. Salir desde las sombras o hacer las sombras perdurables. Y en la última etapa del abismo después de liberar a los otros, a todos los que son los otros, recordar, sin urgencias, que uno es el preso. Y a partir de allí….liberarse."
Gràcies a tots els amics de veritat, que m'heu fet costat, ho valoro molt de tot cor. (Maikel)


Després d'una parada, retornen les ganes d'escalar mentres les pells aguantin.... i buscant un lloc bonic i amb ombra, ahir la tarda vam anar a Montral als blocs de la Lloera del km 7, feia uns mesos vaig començar a obrir noves línies al costat de la zona de sempre, que estan prou bé.... la zona encara està bruta, sobretot algunes sortides, però poc a poc quedarà guapo....i surten línies bastant interessants.... a veure si comencem a treure algun croquis dels nous blocs (que ja n'hi han uns quants....)



Carles escalfant als blocs de la part d'adalt de tot, forat tipus Montral i a disfrutar.....


També n'hi ha de mantels per barallar-se amb els romos....

Provant un projecte al costat del totxo amb vies d'adalt de tot.

Carles en un bloc de monopas.... moviment guapo





A cuchillito en el bloc  de pas de monodit de la plaça, el vam deixar a punt de caramel pel següent dia.... i per fi s'ha trobat manera lògica de fer el sit del bloc projecte Master and Comander ? amb una bici en oposició molt revirada, per disparar al bidit de dreta... zasca zumba, dissabte festival a la Mussara!!!

No hay comentarios: