jueves, 9 de agosto de 2012

Dmitry encadenant; Ali-Hulk extension 9a+ en Rodellar


Farà unes setmanes vaig pujar amb el Jordi a Rodellar, a última hora vam canviar els plans de pujar a Cëusse per gravar, i realment va anar tot rodat.... allà vam coneixer a en Dmitry i en Sasha, dos rusos de la zona dels Monts Urals, molt bona gent.... Maikel (foto d'adalt Dmitry encadenant Ali-Hulk extension),

 Rodellar paratge fanàtic dels escaladors i barranquistes....

 Sasha en acció provant Hulk extension ..... seqüència fanàtica d'aquesta via....

 A la sortida de plans de la Hulk.... per després empalmar l'extensió de via...
 Foto d'en Jordi gravant a en Sasha......

 Sasha a l'últim pas de l'extensió...... bloquero, molt bé Sasha!!!! ens veiem per Siurana!!!!

 Dmitry seria la personalitat amb motivació pura.... just volia fer realitat el seu somni d'escalar aquesta bloc-via de 60 moviments.... i ho fa!!! No li importa escalar al matí a la cova Alibaba, si l'humitat relativa està pels nuvols, escoltant espetegar els trons de fons.... i res a dir, de la calor.... totes unes condicions, que vàren fer aquest encadenament encara més espectacular del que és.... i tot això, amb una tranquil.litat, i una precissió de moviments espectacular..... Va fer dos pegues caient a l'últim moviment de l'extensió, a dos dits del canto bo (60 mov.) i reposant 45 min. entre pegue i pegue al tercer el va fer xiulant!!!!!! Extratosfèric.... 3 pegues a muerte, i encadenant els tres cops, si bé, es nota que és campió del mon de bloc, i abans de tot, molt bona persona, que la seva vida gira entorn de l'escalada, que només porta 6 anys escalant, i que no havia tocat la roca fins feia poc....tal com es veu escalar.....donarà que parlar, ja quan vam marxar estava provant el sit!!!
 Dmitry a l'inici del bloc AliBaba, al tram de bloc de regletes invertides en sostre....

 Després de fer el repos amb genoll esquerre empotrat, Sasha li fica la corda i comença a escalar la via Hulk ...

 Jordi gravant a en Dmitry, va quedar un video molt guapo!!!!

 Dmitry al repos, final de la conexió Ali Hulk, que va fer 3 cops seguits en un matí, com si res.....

 Tirant a muerte a l'extensió, escalant amb els auriculars.... i a muerte....els dos pegues primers el saque va ser literalment a centimetres del terra, amb pendol inclós....però al tercer.... a muerte!!! Cau el seu somni!!! Molt bé Dmitry!! Powerfull!!! i al vespre a celebrar-ho al Kalandraka amb el vinet bo del Somontano!!!!!

No hay comentarios: